5 Въпроса: Ицака

"С любов, а другото си идва."

Нашият приятел Христо Стефанов (Ицака) отговори на 5 въпроса пред Sunday Mag, за да ни разкаже накратко как е започнал да прави клипове, кое е най-трудното нещо в кариерата на един ютубър и кои други канали следи в Youtubе. С това стартираме мисията си да вдъхновим още много млади хора в България да правят това, което обичат.

Как реши да започнеш да правиш клипове? 

Ицака: Павката прави такива клипове от доста време, покани ме да играя игри в канала му, за да има повече и различни неща в него и приех и така.

Къде в Youtube си прекарваш времето, когато не се занимаваш с твоя канал?

Ицака: Гледам предимно английските и американските канали (Sidemen, Niga Higa са ми любими).

Как виждаш бъдещето си в Youtube и другите социални мрежи?

Ицака: Ще продължавам да правя клипове и не само с гейминг и ще се забавлявам, защото това е главното нещо, което ме кара да се занимавам.

Кажи ни нещо за теб, което не знаем.

Ицака: Не знам какво не знаете. Вече съм професионален актьор, с диплома от НАТФИЗ. Надявам се да играя представления в театър, както и да снимам много филми. Роден съм в Плевен, там съм учил информатика и математика и нищо не разбирам от тях, реших, че не е моето

кандидатствах в НАТФИЗ. Обичам да спортувам, тенис и футбол предимно.

Кое е най-трудното нещо в кариерата на един ютубър?

Ицака: Най-трудното нещо е да си постоянен, да не спираш да правиш клиповете по начина, по който ги правиш – с любов, а другото си идва.

Свържете се с нас

Смени текста
0