ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

ПЛАТЕНА СТАЖ В ЕКИПА НА SUNDAY HABIT И #SUNDAYMEDIA

Имаме удоволствието да ви поканим в нашата платена стажантска програма в онлайн платформата ни Sunday Habit и инфлуенсър маркетинг агенцията ни #SUNDAYMEDIA.

Sunday Habit е бързоразвиваща се стартъп компания, която бележи над 200% ръст всяка година. Компанията ни подкрепя българските влогъри, геймъри и други хора с аудитория в социалните мрежи, предоставяйки им онлайн платформа, в която да продават рекламни дрехи, аксесоари и книги на своите фенове. Агенцята ни #SUNDAYMEDIA пък е сред водещите инфлуенсър маркетинг агенции и работи както за нашите собствени брандове, така и за едни от най-големите български компании.

Работата ви ще бъде в млад и мотивиран екип и изключително приятна работна среда с удобна локация до мол Парадайс.

Позиции:

Тишърт печатар – 1200лв. – 1500лв. чисто възнаграждение – ще имате възможност да персонализирате тениски, шапки и още много продукти използвайки едни от най-модерните техники и машини за печат.

Подготовка и опаковане на пратки 1000 – 1400лв. чисто възнаграждение – една от любимите дейности на всички – кой не обича да опакова детски подаръци, а при вас това може да е в основата на стажа ви.

Маркетинг координация на кампании  600 – 1000лв. чисто възнаграждение – ще имате възможност да учите от някои от най-големите специалисти в дигиталния маркетинг и при добри резултати да получите оферта за постоянна работа в компанията.

Други позиции: Видеомонтаж, Дизайн и PPC реклама.

Отговорности, свързани със стажа:

– Навършени 18 години.
– Отговорност, лоялност, силна мотивация и желание за работа;
– Умения за работа в екип.

Предлагаме:

– Възможност за участие в бързоразвиваща се компания.
– Обучение;
– Млад, сплотен и приятелски настроен екип в уникална работна среда.
– Удобна локация – близо до Парадайс Център;

За кандидатстване по тази обява, моля, изпратете ни Вашата автобиография с актуална снимка на имейл: sundayhabitbiz@gmail.com

Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати.

0