Присъедини се към най-голямата

платформа за мърчандайз в България!

Sunday Habit

Ние от Sunday Habit ти даваме възможност да зарадваш феновете си с качествени дрехи и аксесоари с твои щампи. Всичко, което се иска от теб е да популяризираш своя магазин и продуктите в него, а ние поемаме всичко останало от печата и логистиката до връзката с клиентите.

Първото условие е да имаш над 50 000 последователи в някоя от социалните мрежи. След това нашият екип проверява профилите ти и съдържанието и преценява дали можем да си партнираме.

Зарадвай

Покажи своята благодарност към твоите фенове, като им предложиш качествени продукти с щампи вдъхновени от твоя личен brand.

Продавай

Продавай висококачествени, актуални продукти в собствения ти магазин. Имаш на разположение социалните мрежи и всичко, което се сетиш, за да стигнеш до твоята аудитория. Ние също ще помагаме!

ПЕЧЕЛИ

Всяка една продажба ти носи фиксирана печалба. Тя зависи от избраната комбинация на вид продукт, вид печат и крайната продажна цена.

Отблагодари се на феновете си с качествени продукти

Ние предлагаме нещо много повече от монетизация на съдържание. Феновете са тези, които ни правят успешни, зарадвай ги с качествени продукти, тествани многократно от нашите над 100 000 клиенти. 

Нашата собствена марка.

Използваме нашата собствена марка, чрез която гарантираме за всеки един изпратен продукт. Поради тази причина и всеки един дизайн и продукт в SundayHabit се тества преди да бъде пуснат в продажба, като не влиза в продажба, когато не отговаря на визията и стандартите ни за качество,

vselenstvai-web

Доближи се до аудиторията си

Ако си известен музикант, блогър, влогър или просто си известен с това, че си готин, значи имаш една група от фенове, които биха искали да си купят качествен продукт с дизайни вдъхновени от твоето съдържание. Това ти дава възможност да създадеш една по-дълбока връзка с твоите фенове и служи като допълнителна реклама на твоя собствен brand.

Уникална продуктова селекция

Собствен магазин в най-голямата платформа за мърчандайз

Присъедини се към едни от най-известните криейтъри в България, като създадеш собствен брандиран магазин в нашата платформа. Работата с едни от най-големите фабрики и дистрибутори на дрехи и аксесоари в Европа ни позволява всеки сезон да променяме и разширяваме продуктовата си гама за да можем винаги да продаваме най-актуалните неща на твоите фенове.

imac-2012-big-copy

ИЗДАТЛСТВО И ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ

Преди няколко години създадохме и издателство SUNDAY HABIT, през които издадохме едни от най-продаваните български книги. Освен издаването на книги, екипът ни работи директно с различни фабрики от целия свят за да може да предостави още по-персонализирани решения за своите партньори криейтъри.

Разкажи ни малко повече за теб

0